Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині планують збільшити виплати сім’ям загиблих учасників АТО та учасникам бойових дій

На Полтавщині планують збільшити виплати сім’ям загиблих учасників АТО та учасникам бойових дій

На засіданні депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Полтавської обласної ради 5 жовтня погодили проєкт рішення «Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення Полтавської області на 2021-2025роки».

Відповідно до погодженого проєкту рішення планується збільшити розмір одноразової допомоги сім’ям загиблих учасників АТО з 25 тис. грн до 40 тис. грн;  одноразової допомоги членам сімей загиблих учасників АТО на упорядкування території поховання з10 тис. грн до 15 тис. грн; допомоги на проходження реабілітації учасникам бойових дій  з 15 тис. до 30 тис. грн.

«Всі ці виплати здійснюються за особистим зверненням громадян та подачею необхідних документів і через розгляд комісії облдержадміінстрації», – зауважила директор   Департаменту соціального захисту населення ОДА Людмила Корнієнко.

Нагадаємо, цьогоріч у межах соціальної Програми до Дня захисника України (14 жовтня) адресну допомогу у розмірі 3 тис. грн отримали 388 членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на загальну суму 1 164,0 тис грн за рахунок коштів обласного бюджету.

Перейти до вмісту