Ви тут:

Користь масажу. На які процеси життєдіяльності в організмі впливає масаж?

Користь масажу. На які процеси життєдіяльності в організмі впливає масаж?

 

Масаж – це один із найвідоміших та найрозповсюдженішим методів оздоровлення організму. Оздоровлення здійснюється завдяки правильному поглажуванні, розминанням, биття та здійснення точкових вібрацій спеціалістом. Окрім того, масаж прекрасно розслабляє та дарує прилив енергії людині. Якщо включити його у загальний догляд за тілом та робити регулярно, то позитивний ефект не змусить довго чекати. А ще краще, подаруйте рідним та близьким людям сертифікат на масаж і вони із задоволенням будуть його відвідувати та насолоджуватися процесом.

Види масажу

Розвиток масажних технік та підходів постійно розвивається та змінюється. Спеціалісти шукають все кращі та ефективніші методи для досягнення кращого результату. Вони спрямовують свої навички на вирішення найбільш розповсюджених проблем сьогодення, як наприклад, сидячий спосіб життя, головні болі, дискомфорт у спині, затиснуті м’язи чи косметологічні проблеми.

Гігієнічний та косметичний масаж

Головною метою гігієнічного масажу є догляд за тілом, приведення організму у кращий тонус та профілактика загального стану. Такий масаж можна робити як загальний (тобто, на все тіло), так і локальний (тобто, на окрему ділянку). Після проходження курсу такого масажу у організму покращиться кровообіг, знизиться рівень відчуття стресу та загальний стан організму буде куди кращим. Окрім того, він впливає на омолодження організму, тіла та шкіри загалом. Інколи його можуть проводити спеціальним апаратом (вакуум, вібромасаж).

Лікувальний та реабілітаційний масаж

Цей масаж має здійснювати лише професіоналом, адже зазвичай він потрібен після отримання травми, тобто під час реабілітаційного періоду. Залежно від виду травми, такий вид масажу буває заспокійливий, збуджуючим чи розсмоктуючим. Завдяки ньому будуть відновлені втрачені рефлекси та чутливість, будуть краще функціонувати внутрішні органи та тканини, на які здійснюється вплив, покращується робота суглобів. А також, зменшуються больові відчуття.

Де можна зробити масаж?

Масаж – це дуже відповідальна річ, адже потрібно чітко розуміти будову тіла людини та місця на які можна та не можна тиснути. Тому, потрібно ретельно обирати професійні студії масажу, де Вам можуть надати дійсно професійні послуги на вищому рівні, якими Ви точно залишитеся задоволеними та, навіть, повернетеся ще раз. У Тернополі, на щастя, вистачає справжніх професіоналів своєї справи, які мають великий досвід у цій справі. Також, не менш важливим є те, що у Тернополі більша частині масажисті мають медичну освіту та прекрасно розуміють всю специфіку своєї роботи.

Перейти до вмісту