Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

“Добросусідські діалоги”: голів та депутатів громад Полтавщини запрошують на навчання

“Добросусідські діалоги”: голів та депутатів громад Полтавщини запрошують на навчання

Керівників, депутатів та посадових осіб територіальних громад запрошують пройти цикл навчань “Добросусідські діалоги”.

За ініціативи директора Департаменту економрозвитку, торгівлі та залучення інвестицій ПОДА Максима Калініна, керівника проєкту “Study tour to Poland” (Варшава, Польща) Мирослава Скорки та голови ГО “Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини” Ірини Дудки розроблено цикл навчань для керівників, депутатів та посадових осіб територіальних громад України “Добросусідські діалоги”, повідомили у Полтавській ОДА.

Щовівторка з 14.00 години, чотири тижні поспіль, з 12 жовтня по 2 листопада, у форматі онлайн-навчання презентують кращий досвід місцевого самоврядування Польщі. Також під час навчань можна переглянути фільми та поставити свої питання знаним експертам з Польщі та України.

Перелік фільмів, які можна переглянути під час навчання – Самоврядування у ґміні, економічний розвиток, комунальне господарство, освіта, безпека, благоустрій та активна громада.

Для реєстрації необхідно пройти анкетне опитування за посиланням.

Реєстрація триває до 8 жовтня. Посилання для підключення на платформі Zoom буде направлено на електронні пошти, зазначені у реєстраційній анкеті.

Перейти до вмісту