Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для обслуговування спортивно-видовищного комплексу у Полтаві планують створити комунальну установу

Для обслуговування спортивно-видовищного комплексу у Полтаві планують створити комунальну установу

Для утримання спортивного комплексу по вулиці Петра Юрченка депутати Полтавської обласної ради планують створити Комунальну установу “Центр спортивної підготовки”.

Про це 20 жовтня повідомила начальниця Управління молоді та спорту облдержадміністрації Марина Трохименко на засіданні постійної комісії Полтавської обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

Комісія розглядала проєкт рішення обласної ради “Про створення Комунальної установи Полтавської обласної ради “Центр олімпійської підготовки”, який розробили в Управлінні молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації.

“Департамент містобудування та архітектури Полтавської облдержадміністрації має намір у грудні цього року завершити будівельні роботи на спортивно-видовищному комплексі по вулиці Петра Юрченка, 1А”, — розповіла Марина Трохименко.

Завершений комплекс передадуть на баланс Управління молоді та спорту Полтавської ОДА. Для цього створять окрему Комунальну установу “Центр спортивної підготовки”, яка буде утримувати будівлю та дороговартісне обладнання, розподіляти час для тренувань та змагань спортивних закладів Полтави та області, співпрацюватиме з регіонами.

Обслуговувати спортивний комплекс будуть 54 працівники. На заробітну плату для них з листопаду і до кінця цього року Управління молоді та спорту виділить 805 700 грн.

Проєкт рішення винесли на позачергову сесію Полтавської обласної ради, яка відбудеться 21 жовтня.

Перейти до вмісту