Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Жіноча УПЛ: «Шахтар» розгромив «Ворсклу»

Жіноча УПЛ: «Шахтар» розгромив «Ворсклу»

Полтавки пропустили шість м’ячів.

Як розповіли у ФК «Шахтар», по-справжньому осіння погода з дощем і вітром, що спостерігається в столиці України останніми днями, не позначилась на настрої господарів. Уже на четвертій хвилині у ворота полтавок залетів перший м’яч: Манзюк у дотик замкнула передачу Мохнач праворуч. Ще за три хвилини після схожої флангової передачі й метушні, що виникла потім у штрафному, м’яч у власні ворота зрізала захисник гостей Поберій – 2:0. Результативний початок дещо охолодив гольовий настрій «оранжево-чорних».

Гра й далі проходила на половині «Ворскли», а на ударну позицію виходили чи не всі польові футболістки «Шахтаря», однак м’яч у ворота не йшов. Відзначимо також вдалу гру на останньому рубежі голкіпера Оксани Хруль.

У перерві Роман Заєв здійснив дві заміни в лінії оборони: замість Кревської та Ілліної вийшли Ольховська і Ковб. І вже на другій хвилині тайму Ковб, яка підключилася до розіграшу кутового, вдало діяла на підборі й пробила над воротарем – 3:0. У середині тайму результативною дією відзначилась і ще одна футболістка, що з’явилася на заміну: для Христини Козуб цей м’яч став першим у сезоні. Попри комфортну перевагу, «оранжево-чорні» результативно провели й заключну десятихвилинку, забивши ще двічі. Головач реалізувала удар здалеку, а Молодюк, відгукнувшись на передачу Козуб, точно пробила з гострого кута. 6:0 – п’ята суха перемога підопічних Романа Заєва.

Перейти до вмісту