Ви тут:

Як створити заявку на підключення до “Нафтогаз”: відеоінструкція

Як створити заявку на підключення до “Нафтогаз”: відеоінструкція

“Нафтогаз” надав покрокову відеоінструкцію, яка допоможе споживачу створити заявку на підключення.

Як заповнювати заявку, які документи завантажувати і як це зробити, як підписати заявку, якщо у вас немає електронного підпису – про це детально у відео. Також ви отримаєте інформацію про всі можливості та вимоги онлайн-форми.

 

“Правильно заповнена заявка та повний пакет наданих документів пришвидшує підключення клієнтів. Підключайтеся до ГК «Нафтогаз України» вже зараз та економте на блакитному паливі”, – зазначили у “Нафтогаз”.

Читайте також: Як полтавці можуть підключитися до “Нафтогаз”: покрокова інструкція

“Нафтогаз” відповідає на найпоширеніші запитання щодо заповнення заявки:

  • Згода співвласників необхідна лише в тому випадку, якщо наявні декілька співвласників за документом на право власності. Підпис співвласників є обов’язковим в заяві-приєднання. Співвласник може заповнити шаблон згоди співвласника, який знаходиться на сайті gas.ua в розділі “Офіційна інформація” – “Газ для дому” та надіслати фото через інтернет.

Читайте також: Де у Полтаві можна подати заявку на приєднання: Нафтогаз оприлюднив перелік адрес

  • Якщо заповнили заявку без підпису, а потім не можете її знайти, Вам необхідно роздрукувати заяву-приєднання, заповнити та завантажити через сайт gas.ua, в розділі “Завантажити документи”.
  • Для перевірки інформації щодо приєднання вам потрібно написати, ПІБ заявника та EIC-код в особисті повідомлення в мененджер в фейсбук, офіційна група “Нафтогаз України”.
Перейти до вмісту