Ви тут:
Спорт Суспільство 

Волейбол: суперник «Решетилівки» несподівано знявся зі змагань

Волейбол: суперник «Решетилівки» несподівано знявся зі змагань

Клуб «Прибилів» з міста Тлумач Івано-Франківської області відмовився від участі в турнірі.

Як повідомляє sport.ua, вже незабаром 2 жовтня стартує новий чемпіонат України з волейболу серед чоловіків Суперліги. І ось незадовго до першого туру стало відомо про те, що один з учасників турніру знімається зі змагань і відмовляється від участі в турнірі. Це волейбольний клуб «Прибилів» з міста Тлумач Івано-Франківської області, який в минулому сезоні фінішував на п’ятому місці.

Трохи раніше про своє рішення не грати в Суперлізі заявило керівництво іншого волейбольного клубу «Серце Поділля» з Вінниці. В сезоні 2018-2019 років подоляни посіли друге місце в чемпіонаті України і завоювали срібні медалі.

Вирішено, що вибули учасників ніхто не замінить. Тому в елітному дивізіоні чемпіонату України сезону 2020-2021 років виступлять 8 команд. Це – «Барком-Кажани» (Львів), «Епіцентр-Подоляни» (Городок, Хмельницька область), «Збірна Харківської області-Юракадемія» (Харків), «Житичі-Поліський національний» (Житомир), «МХП-Вінниця» ( Тростянець, Вінницька область), «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), «Дніпро» (Дніпро), «Решетилівка» (Решетилівка, Полтавська область).

Перейти до вмісту