Ви тут:
R Суспільство 

Відпочинок у Туреччині

Туристичний бізнес стрімко розвивається, пропонуючи клієнтам широкі можливості відпочинку за кордоном. З розвитком ринку інтернет-технологій вибір не обмежується бек-офісними програмами і терміналами бронювання. Вже сьогодні всім громадянам доступне онлайн-бронювання з миттєвим автоматичним підтвердженням туру у будь-яку країну.

Миттєвий вибір

Завдяки плідній роботі принципово нової системи бронювання на сайті https://www.putevka.ua у кожного бажаючого є можливість скористатись передовими каналами обміну інформацією у туристській галузі, швидко знайти найбільш підходящий варіант та вже в лічені дні відправитись ніжитись на піщаний пляж. На сьогоднішній день найбільш популярним залишається відпочинок в Туреччині, зокрема в містах Аланія, Анталія, Белек, Бодрум, Даламан, Дідім, Фетхіє, Кемер, Мармарис, Сіде. Літо скінчилось, втім ще є нагода насолодитись сонцем і морем.

Надійний ресурс надає актуальну інформацію за рахунок налагодженої системи пошуку, обліку, та представлення вигідних пропозицій. Шляхом доступу до мережі Інтернет, знаходячись вдома, можна отримати достовірні відомості про ціни і кількість вільних місць, відстежувати всі етапи проходження оформлення замовлення. Через пряме звернення до ресурсних систем не представляє складнощів оформити поїздку на найвигідніших умовах.

Повна інформація про готелі, наявність місць за різними тарифами, можливість моментального бронювання в режимі реального часу. З повноцінною системою on-line бронювання не виникає необхідності витрачати час на відвідування туристичних агентств, підбору напрямку, вивчення цін. Все зосереджено в одному місці.

Швидко та зручно

Зручна форма пошуку та бронювання є універсальною, представляє собою найбільш простий і зрозумілий інструмент моніторингу наявних місць відпочинку. В лічені хвилини у кожного туриста є можливість здійснити пошук і бронювання найвигіднішого туру.

Система є повноцінним аналогом тур агентства, у базу даних пошуку та бронювання турів якого входять пакетні тури від всіх туроператорів, різноманітна інформація про тури і напрямки.

Переваги онлайн-платформи:

  • Простота і зручність.
  • Надійність та безпека.
  • Швидка оплата банківською карткою.
  • Актуальні тури, наявні місця.
  • Пряме бронювання.
  • Зручні фільтри пошуку, швидка вибірка по заданим параметрам.
  • Здійснення передоплати обраного туру із заморозкою коштів на банківській картці та подальшим списанням після підтвердження.
Перейти до вмісту