Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді встановлять нові дорожні знаки

У Пирятинській громаді встановлять нові дорожні знаки

На території Пирятинської громади встановлять нові дорожні знаки

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

Зокрема, прийняли два рішення з питань, що стосуються встановлення відповідних дорожніх знаків на території громади. 

За словами начальника відділу містобудування та архітектури Марина Зергані, питання про необхідність встановлення знаків попередньо розглядала комісія з питань безпеки дорожнього руху. Отож, відповідним рішення виконкому погодили встановлення дорожніх знаків “Рух вантажних автомобілів заборонено” на час проведення робіт по ремонту асфальтобетонного покриття від Березової Рудки до Грабарівки, від автошляху Р-60 до Каплинець, від Смотриків до Теплівки.

Окрім цього, знаки, що забороняють рух транспорту з навантаженням на одну вісь більше 5 тон, буде встановлено на дорозі від М-03 через Березову Рудку до Нових Мартиновичів та від шляху Р-60 до Каплинець.

Вказівники початку та закінчення населеного пункту заплановано встановити у Давидівці, Нових Мартиновичах, Грабарівці, Новоселівці.

Також внесли зміни до Програми розвитку дорожнього руху. Зокрема, в частині передачі із загального фонду бюджету Пирятинської міської територіальної громади до обласного бюджету 2 мільйонів гривень для співфінансування проведення ремонтів доріг на території громади.

Перейти до вмісту