Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді планують виділити ще 2 млн грн на ремонт доріг

У Пирятинській громаді планують виділити ще 2 млн грн на ремонт доріг

З бюджету Пирятинської громади планують передати 2 млн грн до обласного бюджету на співфінансування ремонтів доріг, зокрема від Р-60 до Каплинець.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг, повідомили на сторінці Пирятинської громади у фейсбуці.

Депутати розглянули питання внесення змін до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в міській територіальній громаді на 2021 рік в частині передачі із загального фонду бюджету громади 2 мільйонів гривень до обласного бюджету на співфінансування ремонтів доріг, зокрема від Р-60 до Каплинець.

Також депутати погодили та внесли зміни до Програми з охорони навколишнього природнього середовища на території Пирятинської міської територіальної громади на 2021 – 2022 роки, Програми покращення благоустрою Пирятині міської територіальної громади.

Окрім цього, підтримку членів депутатської комісії здобуло і питання створення КП “Пирятинагроліс” – комунального підприємства, яке займатиметься утриманням, охороною, відновленням насаджень.

Перейти до вмісту