Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді на системи автоматичної пожежної сигналізації у школах планують виділити понад мільйон гривень

У Пирятинській громаді на системи автоматичної пожежної сигналізації у школах планують виділити понад мільйон гривень

1,040 млн грн планується виділити на облаштування систем автоматичної пожежної сигналізації у закладах загальної середньої освіти.

Відповідне рішення ухвалили депутати на засіданні постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності, повідомили на сторінці Пирятинської громади у фейсбуці.

Місцеві депутати планують внести зміни до цільових програм та бюджету Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік. Загальна сума змін становить понад 5 мільйонів гривень.

Окрім облаштування систем автоматичної пожежної сигналізації у закладах загальної середньої освіти, на 1,035 млн грн планують збільшити фінансування Програми розвитку та підтримки КП “Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради у 2021 році”, зокрема, на капітальний ремонт педіатричного відділення. Ще 350 тисяч – на виготовлення проєктно-кошторисної документації щодо поліпшення водності малих річок Полтавщини, в межах острова Масальський та майже 200 тисяч – на ремонт пам’ятного знаку воїнам війни в Афганістані та інші заходи.

Крім цього, депутати схвалили рішення про звернення Пирятинської міської ради щодо облаштування кругового руху на перехресті автошляху Р-67 та вул. Цибаня, оскільки ця ділянка дороги має високий рівень аварійності.

Фото: Пирятинська громада

Перейти до вмісту