Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбудеться дводенний міжнародний Форум

У Полтаві відбудеться дводенний міжнародний Форум

21-22 вересня в Полтаві відбудеться Міжнародний Форум, присвячений темі співпраці державних інституцій та органів місцевого самоврядування і неурядових організацій.

Він складатиметься із двох напрямків: перший — курс громадських консультацій для органів місцевого самоврядування, а другий – впровадження моделі співпраці між державним управлінням та неурядовими організаціями.

Форум організували Конвент Самоврядної Співпраці Польща-Україна спільно із Полтавською обласною асоціацією органів місцевого самоврядування за підтримки Полтавської обласної ради та Полтавської обласної державної адміністрації. А реалізація Проєктів та Форуму фінансується Польсько-американським фондом свободи в рамках програми RITA-Зміни в регіоні.

“Головна мета проведення Форуму — це створення платформи для обміну досвідом та контактами між представниками органів місцевого самоврядування. Зокрема, польські партнери представлять своє бачення організації співпраці між органами державної влади, громадами та неурядовими організаціями та проведуть консультації для представників органів місцевого самоврядування”.

Загалом, планується, що у Форумі візьмуть участь понад 50 представників громад Полтавщини. Також представники з Уманського району та міста Бровари, які поділяться власним досвідом співпраці між державним управлінням та неурядовими організаціями. А також представники офісу Конвенту Самоврядної Співпраці Польща-Україна.

Відкриття Форуму за участі керівників області заплановане 21 вересня, об 11-00 в “Зеленій залі” (м. Полтава, вул. Соборності, 45).

Перейти до вмісту