Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді реконструюють стару будівлю школи №1 під школу мистецтв

У Миргороді реконструюють стару будівлю школи №1 під школу мистецтв

У межах програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Миргороді тривають роботи з реконструкції старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв.

Як повідомила головний спеціаліст відділу капітального будівництва Миргородської міської ради Олена Романенко, в будівлі виконано всі демонтажні роботи, стяжку підлоги, улаштовано покрівлю з металочерепиці, на 80% пофарбовано фасад, замінені вікна на 1 та 2 поверхах, утеплені зовнішні стіни. Повністю влаштовані система опалення та мережа водопостачання й каналізації.

“У цій будівлі буде мистецька школа. Для нас важливо не лише підтримувати талановитих дітей, а й створювати належні умови для розвитку їхніх здібностей. І саме в цій школі діти різного віку зможуть розвивати та реалізовувати свої таланти. Підтримка творчої, талановитої молоді, яка прагне розвитку – пріоритет нашої роботи”, – зазначив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Також він наголосив, що на об’єкті всі роботи виконують згідно з планом. Будівельна готовність – понад 50%. Нині робітники виконують штукатурні роботи всередині.

Проєкт реалізується за кошти НКПВУ та міського бюджету.

 

Перейти до вмісту