Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубенській громаді перший дзвоник пролунав для 700 першокласників

У Лубенській громаді перший дзвоник пролунав для 700 першокласників

Цьогоріч у загальноосвітніх закладах громади навчатиметься понад 7 тисяч учнів, уперше сядуть за шкільні парти близько 700 першокласників. 

Як повідомили у Лубенській міській раді, міський голова Олександр Грицаєнко привітав з Днем знань шкільну родину опорного закладу “Засульський ліцей”. Цьогоріч ліцей, у рамках обласної програми “Розвиток освітнього простору” та за підтримки влади міста, отримав новий шкільний автобус для перевезення дітей. Також  Олександр Грицаєнко вручив 1 млн 800 тис для розвитку ліцею.

У Лубенському медичному коледжі сьогодні відбулася церемонія Посвяти у студенти.

Читайте також: Сьогодні до шкіл Кременчука пішли понад дві тисячі першокласників

Перший заступник міського голови Олег Соболєв відвідав опорний заклад “Вовчицький ліцей імені В.Ф.Мицика”. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Бредун побувала у Михнівській загальноосвітній школі. З Днем знань учнівсько-педагогічний колектив опорного закладу “Калайдинцівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів імені Ф.Д.Рубцова” привітала секретар міської ради Маргарита Комарова, а керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь була присутньою на урочистій лінійці у Лубенській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1.

Фото: Лубенська міська рада

Перейти до вмісту