Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці триває підготовка до опалювального сезону

У Кременчуці триває підготовка до опалювального сезону

У Кременчуці робота  з підготовки до осінньо-зимового періоду ведеться відповідно до затверджених графіків.

Житловий фонд, який обслуговується управляючими компаніями готовий до осінньо-зимового періоду на 97 %, будинки ОСББ – на 53%.  Наразі комунальники усувають пориви теплових мереж, виявлені при проведення гідравлічних випробувань, повідомляють у міській раді.

У центральній частині міста таких було виявлено 22, з них 15 ще залишаються у роботі, на Молодіжному наразі усувають 2 пориви теплових мереж.

Читайте також: Виробники тепла попередили про Всеукраїнську акцію протесту, якщо влада не врегулює галузеву кризу до початку опалювального сезону

Представники Кременчуцької ТЕЦ та КП «Теплоенерго» зазначають, що одним із проблемних питань підготовки до нового опалювального періоду є велика заборгованість перед підприємствами за отримані послуги теплопостачання. Так, лише  КП «Теплоенерго» населення заборгувало близько 40 млн. грн. Комунальне підприємство, в свою чергу, має борг перед ТЕЦ «Крюківський вагонобудівний завод».

Комунальні підприємства також готують до роботи в зимовий період снігоприбиральну техніку та  матеріали для посипання доріг та тротуарів під час ожеледиці. На сьогоднішній день КАТП-1628 вже заготовило 1250 тон протиожеледної суміші.

Перейти до вмісту