Ви тут:
Суспільство 

Стрілянина у Пермському університеті в Росії: люди стрибали з вікон

Стрілянина у Пермському університеті в Росії: люди стрибали з вікон

У російській Пермі сталася стрілянина у державному університеті. Російські медіа повідомляють про кількох загиблих, за різними даними, загинули від трьох до шести людей.

Джерело: BBC Україна

У соцмережі потрапило відео, на якому видно, як люди стрибають з вікон другого і третього поверхів одного з корпусів університету.

Наразі відомо, що стрільця затримали.

У ЗМІ повідомили, що стрілком виявився Тимур Бекумансуров. Про це пише “Ехо Пермі“.

Як повідомляє “5 канал”, журналісти опублікували останній пост чоловіка. У тексті мовиться про те, що його переповнює гнів і він хоче руйнувати усе на своєму шляху.

“Ніхто не знав про те, що я збирався зробити, всі дії я проводив самостійно. Напевно пишу це для спрощення роботи СК або тим, хто буде все це розгрібати. По ходу буду дописувати свої думки, а зараз почну з хронології своїх дій… Гнів переповнює мене, я хочу зруйнувати все на своєму шляху, залишити в цьому світі якомога більше болю, ті, кого я не зможу вбити, назавжди запам’ятають цей день. Я терпів всіх людей навколо себе всі ці роки, лише заради цього моменту. Я зневажаю себе, так само як і всіх вас. Як же добре, що скоро все закінчиться. Я зможу відчути себе живим хоча б в ці 10 хвилин”, – мовиться в дописі нібито стрілка. 

Джерело “РБК, близьке до МВС, підтвердило, що стрілком є Бекмансуров.

Слідчий комітет РФ повідомив про п’ятьох загиблих і шістьох поранених. Також у заяві відомства мовиться, що стрілець при затриманні був поранений.

 

Перейти до вмісту