Ви тут:
децентралізація Суспільство Україна 

Соціальні послуги: Мінсоцполітики запрошує громади до експериментального проекту

Соціальні послуги: Мінсоцполітики запрошує громади до експериментального проекту

Міністерство соціальної політики запрошує територіальні громади взяти участь у експериментальному проекті, який допоможе  забезпечити мобільність фахівців із соціальної роботи громади та підвищити рівень їх кваліфікації.

Проект реалізується відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 817 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах».

Про це повідомили у пресцентрі ініціативи “Децентралізація”.

В рамках проекту відбуватиметься апробація інтегрованої моделі надання соціальних послуг і деяких видів державної соціальної допомоги.

Фахівці із соціальної роботи тих громад, які візьмуть участь у експериментальному проекті та/або апробації:

  • отримають необхідні траспортні засоби та планшети,
  • пройдуть навчання з організації соціальної роботи та надання соціальних послуг.

Від виконавчих органів сільських, селищних, міських рад територіальних громад документи на участь у проекті приймаються до 1 жовтня 2021 р.

Надати їх просто: досить підготувати необхідні документи з урахуванням рекомендацій, наданих Мінсоцполітики у листі від 27.08.2021 №4727/0/290-21/57 та надіслати разом із заявою до Національної соціальної сервісної служби України за адресою: вул. Еспланадна, 8/10, м. Київ, 01601.

Детальніше з умовами участі можна ознайомитися за посиланням.

Перейти до вмісту