Ви тут:
Оголошення Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Полтавців запрошують на безкоштовний дистанційний курс «Здоров’я підлітків»

Полтавців запрошують на безкоштовний дистанційний курс «Здоров’я підлітків»

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (ЦГЗ) оголошує про початок реєстрації на навчання у першому відкритому дистанційному курсі «Здоров’я підлітків». Курс розрахований на медиків, соціальних працівників та психологів

Слухачі курсу дізнаються про новітні медичні практики, методи психосоціального супроводу пацієнтів та особливості роботи з підлітками, зокрема:

  • про найбільш поширені проблеми здоров’я підліткового віку;
  • як кваліфіковано надавати допомогу, а також консультувати підлітків з питань сексуального та репродуктивного здоров’я, здорового харчування та інших аспектів здорового способу життя;
  • як законодавство регулює питання надання медичних послуг неповнолітнім;
  • чи потрібно інформувати батьків у кожному конкретному випадку звернення підлітка за допомогою;
  • як достукатися до підлітка.

Курс може бути корисним медичним працівникам первинної ланки – сімейним лікарям та лікарям-педіатрам, – вузьким спеціалістам вторинної ланки надання медичної допомоги, а також соціальним працівникам, психологам та усім охочим дізнатися про надання медичної та психосоціальної допомоги підліткам більше.

Дистанційний формат навчання допоможе підвищити компетенції у сфері підліткового здоров’я в зручний для слухачів час і за допомогою провідних фахівців галузі.

Щоб розпочати навчання, необхідно зареєструватися на сайті Центру в розділі «Дистанційне навчання». Якщо вам потрібна допомога з реєстрацією, скористайтеся інструкцією.

Після реєстрації ви отримаєте:

  1. Доступ до матеріалів курсу – відеолекцій, презентацій та завдань для самостійного опрацювання.
  2. Додаткові матеріали для поглибленого вивчення теми та її засвоєння.
  3. Сертифікат про успішне завершення навчання за умови виконання необхідного мінімуму. Сертифікат є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку.

Навчання та отримання сертифікатів є повністю безкоштовними.

Більше про курс «Здоров’я підлітків» читайте за посиланням.

Перейти до вмісту