Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтава на 21 місці з двадцяти чотирьох у Рейтингу міст

Полтава на 21 місці з двадцяти чотирьох у Рейтингу міст

Під час Конференції з демократичного врядування 2021 презентували сьому хвилю Муніципального дослідження МРІ, проведеного у 24 містах України.

Про це повідомили у Мінрегіоні.

“Дослідження, подібні до цього, надзвичайно важливі. Такі ґрунтовні опитування, рейтинги розвивають здорову конкуренцію між містами, допомагають лідерам громад виявляти проблеми, робити висновки і більш ефективно організовувати роботу команди для поліпшення послуг і підвищення довіри жителів до місцевої влади. Також ці індикатори можуть використовувати не лише міста – учасники дослідження, а й центральні органи виконавчої влади, які теж зацікавлені в оцінці ставлення жителів до тих чи інших питань, до роботи інституцій тощо», – сказав Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

Всеукраїнське муніципальне опитування Міжнародного республіканського інституту було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» у період з 12 травня по 3 червня 2021 року в 24 містах України (у Києві та всіх обласних центрах, включаючи Маріуполь у Донецькій області та Сєвєродонецьк у Луганській області). Опитування проводились шляхом особистих інтерв’ю у будинках 19 196 постійних жителів України віком від 18 років і старше. Дані були зважені, щоб відобразити загальне населення цих міст за віком та статтю. Статистична похибка не перевищує 3,5%, а коефіцієнт досяжності у середньому становить 65%.

Рейтинг міст за якістю обслуговування доступний.

Rating of Ukrainian cities 2021

Повне опитування можна переглянути за посиланням

Перейти до вмісту