Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Основні роботи вже виконали”: у Миргороді триває реконструкція Центру естетичного виховання

“Основні роботи вже виконали”: у Миргороді триває реконструкція Центру естетичного виховання

Ще півтора місяця тому у Центрі естетичного виховання в Миргороді не було даху. Нині ж будівельники готують утеплення покрівлі та завершують зварювальні роботи.

З ходом реконструкції ознайомилися голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін.

“Завдяки проєкту Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” вдасться зберегти історичну будівлю та наповнити її змістом. Після реконструкції близько 800 дітей міста зможуть відвідувати в центрі до 20 гуртків. Разом із головою обласної ради дійшли висновку, що проблем з фінансуванням не повинно виникати”, – наголосив Олег Синєгубов.

За словами виконавця робіт Олександра Леванівського, основні роботи вже виконали.

“Залишилися роботи з облаштування. Обшиваємо гіпсокартоном стіни, накриваємо покрівлю, ремонтуємо цоколь, виконуємо зварювальні роботи покрівлі. Вже замінили вікна та двері. Працюємо за планом, ніяких збоїв немає», – зазначив він.

У межах проєкту виконують фасадні й внутрішні оздоблювальні роботи, замінюють сантехніку.

Читайте також: Миргородський ліцей після термомодернізації зекономить сотні тисяч гривень в опалювальному сезоні, – Олег Синєгубов

Нагадаємо, Центр естетичного виховання – будівля 1900 року, яка функціонувала й до цього, але потребувала реконструкції. 

Загалом на Полтавщині цьогоріч у межах Програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” реалізується 19 проєктів.

Перейти до вмісту