Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині з початку року погасили понад 3 млн грн заборгованості по зарплаті

На Полтавщині з початку року погасили понад 3 млн грн заборгованості по зарплаті

Завдяки роботі державних виконавців Полтавського регіону з початку 2021 року було погашено понад 3 мільйони гривень заборгованості по зарплаті.

Про це повідомили у Північно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Суми).

Так, найбільше коштів за цей час своїм робітникам сплатили: ПрАТ «Пласт» – понад 700 тисяч гривень, Миргородська військова частина – більше як 500 тисяч гривень та Полтавське обласне комунальне підприємство “Полтавафарм” – понад 500 тисяч гривень.

“Цього результату фахівці юстиції досягли завдяки застосуванню великого спектра заходів правового впливу, зокрема арешту майна та банківських рахунків підприємств”, – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що не менш вирішальну роль у задоволенні економічних інтересів працюючого населення Полтавщини відіграла й передача державними виконавцями описаного та конфіскованого майна боржників на реалізацію в OpenMarket «СЕТАМ».

“У системі даного електронного аукціону кожен охочий має можливість внести свою пропозицію та стати власником виставлених лотів. Своєю чергою, отримані від торгів кошти, перераховуються працівникам для погашення боргу”, – наголошують в Управлінні.

Перейти до вмісту