Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині у п’ятницю прогнозують дощ та сильний вітер

На Полтавщині у п’ятницю прогнозують дощ та сильний вітер

Температура повітря 24 вересня вдень у більшості областей України становитиме +10+16 градусів. Лише затримаються ще нижчі градуси на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами: +8+13 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у фейсбуці.

“Проте цю обнадійливу репутацію вересня підмочать дощі та спробує поламати сильний північно-західний вітер. Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі, часом помірні, навіть і до сильних. Дощі йтимуть разом із фронтом – спочатку Північ, Захід, Центр. Потім, у другій половині дня та ввечері – Центр, Південь, Схід. Як я вже сказала, у п’ятницю посилиться вітер північно-західного напрямку, можливі штормові пориви, уважно!”, – зазначила Наталка Діденко.

За даними Укргідрометцентру, у на території Полтавської області 24 вересня очікується дощова вітряна погода. Вдень температура повітря становитиме +9+11 градусів, вночі – до +5+7 градусів. За даними sinoptik, протягом дня у Полтаві буде хмарно. З середини дня і до його кінця йтиме сильний дощ. Крім того, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту