Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 22 вересня прогнозують періодичні дощі та заморозки

На Полтавщині 22 вересня прогнозують періодичні дощі та заморозки

22 вересня – день осіннього рівнодення. У середу синоптики прогнозують нічні заморозки, денна температура повітря підвищиться максимум до +12 градусів.

“У денні години очікуються скромні низенькі +6+12 градусів, лише на Півдні, Донеччині та Луганщині трохи вище, +10+14 градусів. Вночі ще холодніше, +1+6 градусів. При проясненнях можливі заморозки на грунті (окрім Півдня, Сходу та Закарпаття). Але при проясненнях. Якщо буде щільна хмарність, то ймовірність заморозків суттєво зменшується”, повідомила синоптик Наталка Діденко у фесбуці.

Наталка Діденко зазначила, що у Карпатах через низьку температуру повітря очікується мокрий сніг. У середу помірні дощі пройдуть в західних областях (в Карпатах з мокрим снігом), на решті території України також буде підвищена вологість повітря, або невеликий періодичний дощ, або тумани.

За даними  Укргідрометцентру, у Полтаві та області 22 вересня буде знову хмарно, вогко, невеликий дощ.  Холодна погода триватиме, вдень +9+12 градусів, вночі +4+6 градусів. Вітер – північно-західний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, вночі 22 вересня у західних областях, 23 вересня в Україні, крім півдня, сходу та Закарпаття, на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-3 градуси.

Перейти до вмісту