Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

19 вересня – День працівників лісу: привітання керівників Полтавщини

У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства та сприяють їхньому раціональному використанню.

День працівників лісу заснований Указом Президента України в 1993 році. Цього року свято припадає на 19 вересня.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький привітав працівників лісу з професійним святом.

“Вітаю із професійним святом – Днем працівника лісу!

Хочу подякувати справжнім фахівцям за самовіддану працю. Молоді розкішні ліси з цінними породами дерев є результатом ваших зусиль.

Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса нашої землі, але й запорука нашої екологічної безпеки. Їх збереження, невиснажливе використання і відтворення – наш святий обов’язок.

Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє саме Полтавського лісового господарства. Обласне управління якого очолює достойна людина, депутат обласної ради, колега – Іван Гришко. Він чітко розуміє всю  проблематику лісового господарства. Під його керівництвом колектив впорається з усіма завданнями, що стоять сьогодні перед лісовою галуззю. Ми, в свою чергу, готові підставити своє плече.

Про найбільші виклики у лісовій галузі області і як обласна рада сприяє їх вирішенню говорили у програмі “Кава в лісі” із Лілією Гнатенко”.

Привітання голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова з Днем працівника лісу.

“Шановні працівники лісового господарства! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника лісу!

У цій галузі трудяться справжні фахівці, які всі свої знання, сили та енергію віддають лісівничій справі, оберігають і примножують лісові багатства краю.

Завдяки вам в області успішно реалізуються заходи екологічної ініціативи Президента України «Масштабне заліснення України», висаджені майже 2 тисячі гектарів нових лісів, покращена протипожежна охорона насаджень, здійснені інші важливі заходи екологічного характеру.

Щиро дякую вам за наполегливу працю на благо Полтавщини та всієї України!

Бажаю вам здоров’я, миру та добра, нових звершень на лісових просторах області!”

Фото: pexels

Перейти до вмісту