Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Замість кави – зроби вправи”: близько сотні полтавців вже долучилися до ранкових активностей

Протягом літа у проєкті “Замість кави – зроби вправи” взяли участь близько сотні полтавців

У парку “Перемога” проходять заняття з джампінг-фітнесу, черлідингу, стрейтч-масажу. На кожен новий захід приходять як нові, так і постійні учасники, повідомили в Управлінні молоді та спорту Полтавської ОДА.

“Збереження здоров’я – один із пріоритетних напрямків Стратегії молодіжної політики 2030. В Обласному молодіжному центрі, яке підтримує Управління молоді та спорту Полтавської ОДА, знають, що лекціями про здоровий спосіб життя молодь не вмотивуєш. Для результату потрібно мінімум теорії і максимум практики.  Так і виник проєкт “Замість кави – зроби вправи”, який цього літа відвідало близько сотні полтавців під час ранкових активностей в парку “Перемога”, – йдеться у повідомленні.

Йога чи парні заняття з тайського стрейтч-масажу. Це система розтяжок, скручувань, вправ з йоги, що спрямовані на розвиток гнучкості й зняття блоків з різних областей тіла.

Джампінг-фітнес у спеціальному взутті – для любителів кардіо навантажень.

Заняття з черлідингу чи американського футболу з можливістю наступного дня провести справжню гру на футбольному полі за участі черлідинг-команди.

Анонси розміщені на сторінках Обласного молодіжного центру у фейсбуці та інстаграмі.

Фото: Полтавська ОДА 

Перейти до вмісту