Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Ворскла” підписала другого гравця збірної Люксембургу

Тепер у Полтаві гратимуть два брати Тілль.

Як розповіли у пресслужбі полтавського клубу, «Ворскла» підписала контракт з Венсаном Тіллем – наймолодшим із професійних футболістів родини Тілль.

“Венсан – шульга, може зіграти, як на обох флангах, так і в атаці. На його рахунку понад 30 матчів за збірну своєї країни, а осатаній рік він провів у чемпіонаті Португалії”, – йдеться у повідомленні.

Версан Тілль народився 4 лютого 2000 року в місті Люксембург. Починав займатися футболом на батьківщині в юнацьких командах футбольних клубів «Фола» і «Прогрес», а у 12-річному віці продовжив навчання в академії французького «Меца».

З 2016 року почав залучатися до ігор другої команди «Меца», того ж сезону провів свою першу гру за основну команду клубу. Провівши протягом двох сезонів 6 матчів за «Мец» у всіх змаганнях, юний люксембуржець влітку 2018 року був орендований клубом «По» з третього французького дивізіону, а у сезоні 2019/20 грав у Лізі 2 за «Орлеан», теж на правах оренди.

В кінці сезону 2019/20 у гравця закінчився контракт з «Мецом» і він покинув клуб перебравшись в Португалію і уклав контракт з «Насіуналем» з міста Фуншал. За підсумками першого сезону зіграв у 19 матчах в усіх турнірах і віддав три гольові передачі, але клуб не зміг залишитися у вищому дивізіоні, посівши останнє 18-е місце, після чого люксембуржець покинув клуб.

За “Ворсклу” грає брат Версана Олів’є.

Перейти до вмісту