Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У тергромадах Кременчуцького району поліцейські провели вечірні профілактичні рейди

Ювенальні поліцейські Полтавщини спільно зі службами у справах дітей та відділами освіти провели вечірні профілактичні рейди в територіальних громадах Кременчуцького району.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини, такі заходи спрямовані на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму на дорогах населених пунктів (особливо у вечірній час), перевірку місць відпочинку і закладів торгівлі на дотримання продавцями заборон чинного законодавства щодо продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім.

Рейдові групи нагадали підліткам про основні правила поведінки на дорозі. Разом із молоддю розібрали деякі дорожні ситуації, в які можуть потрапити неповнолітні велосипедисти, а також застерегли дітей від ігор на проїжджій частині та поблизу доріг.

Ювенальні поліцейські, спілкуючись з продавцями торговельних точок, наголосили на забороні продажу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та електронних сигарет неповнолітнім. А також нагадали продавцям та реалізаторам товару про штрафи (від 6 800 до 13 600 гривень), передбачені за порушення законодавчих вимог статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.У торговельних закладах поліцейська залишили наліпки з попередженням про відповідальність перед Законом.

Перейти до вмісту