Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді ЦНАП відзначає четверту річницю

Чотири роки тому, 7 серпня, Пирятинський центр надання адміністративних послуг прийняв перших відвідувачів, а 15 вересня відбулося офіційне відкриття ЦНАПу.

Як зазначається на сайті Пирятинської громади, позитивний імідж, високий рівень довіри та якісне надання адміністративних послуг– це найважливіші цінності, якими керуються працівники ЦНАПу. 2017 року робота установи розпочалася із 93 послуг, а сьогодні можна отримати 243.

З 2019 року Центр видає паспорти громадянина України у формі ID-картки та біометричні закордонні. На сьогодні громадяни через ЦНАП отримали 1565 ID-карток та 1786 закордонних паспортів. З 2020 року підключена електронна Інтегрована інформаційна система „Соціальна громада“, що забезпечує електронний документообіг між ЦНАП та управлінням соціального захисту населення Лубенської райдержадміністрації з надання субсидій, пільг та соціальних допомог. Також можна оформити послуги Пирятинського Центру надання соціальних послуг: „соціальне таксі“, „стаціонарний догляд“, „денний догляд“, „догляд вдома“, „натуральна допомога людям похилого віку, пенсіонерам та інвалідам“.

Зараз триває налаштування електронних документів та процес придбання обладнання для надання послуг з видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів.

Адміністратори працюють у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Реєстрі територіальної громади ЦНАП-SQS, електронному документообігу АСКОД, єдиній інформаційно-аналітичній системі управління міграційними процесами, інтегрованій інформаційній системі „Соціальна громада“, в електронному порталі Дія.

Систематично в центрі проводяться навчання та тренінги з підвищення професійної кваліфікації та ознайомлення адміністраторів із останніми змінами в законодавстві, актуальними питаннями у різних сферах надання адміністративних послуг (за 4 роки більше 500 навчань).

2018 року Пирятинський ЦНАП отримав спеціальну відзнаку Полтавської облдержадміністрації „Кращий ЦНАП ОТГ“, 2019 – Диплом за розширення послуг, 2020 – отримала відзнаку Юлія Зубенко, як кращий адміністратор року за професіоналізм у наданні адміністративних послуг.

Перейти до вмісту