Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві хлопець на електросамокаті збив жінку

У Полтаві 20-річний хлопець на електросамокаті збив людину. Потерпілою виявилася 49-річна жінка. Її бригада медичної допомоги доставила до травмпункту.

Як повідомили в Патрульній поліції Полтави, 20-річний хлопець визнав, що порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на пішохода. Медики оглянули жінку та встановили, що тілесних ушкоджень через подію вона не отримала.

“Прибувши на місце події, поліцейські поспілкувалися із потерпілою. Від написання пояснень та заяв вона  відмовилася. Сторони  між собою вирішили питання мирним шляхом. Тож поліцейські протоколу не складали, – розповіла прессекретар Патрульної поліції Полтави Наталія Костильова.

Матеріали поліцейські не складали. На місце події також прибув представник фірми, котра видає електросамокати напрокат, та повідомив ситуацію страховій компанії.

“Також, представник фірми прийме міри щодо зменшення швидкості в пішохідних зонах та обмеження роботи самокатів у вихідні та святкові дні, коли кількість пішоходів на вулицях збільшується”, – зауважила в Патрульній поліції.

фото ілюстративне

Перейти до вмісту