Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргородському ЦНАПі розширюють спектр надання послуг

Продовженням співпраці у напрямку надання послуг між Сервісними центрами МВС та органами місцевого самоврядування стало делегування низки послуг у сфері реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія. 12 серпня відбулося підписання Узгодженого рішення між регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Полтавській області (філії ГСЦ МВС) з Миргородською міською радою.

Як зазначається на сайті Миргородської міськради, відповідний документ розширює спектр послуг, що їх надає відділ адміністративних послуг Миргородської міської ради, послугами, МВС у сфері реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія. За словами Миргородського міського голови Сергія Соломахи, така взаємодія спрямована насамперед на підвищення якості надання адміністративних послуг населенню.

Тож незабаром мешканці Миргородщини можуть здійснити:

обмін посвідчення водія (без складання іспитів);
відновити посвідчення водія у зв’язку з втратою чи викраденням;
зареєструвати транспортний засіб, що не передбачає огляд;
перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі зміною анкетних даних власника, місця проживання, встановленням газобалонного обладнання. Ці послуги будуть доступні не тільки у територіальному сервісному центрі МВС 5344, що знаходиться за адресою: вулиця Миргородських дивізій 14-а, а й у центрі надання адміністративних послуг по вулиці Гоголя, 171/1.

– Регіональний сервісний центр МВС в Полтавській області має досвід ефективної співпраці з центром надання адміністративних послуг Кременчуцької міської ради. За 2 роки здійснено майже 1700 (1691) обмінів посвідчень водія та видано 277 свідоцтв про реєстрацію/перереєстрацію ТЗ, – говорить начальник РСЦ ГСЦ МВС в Полтавській області Віталій Бондаренко. Делегування частини послуг, що надаються сервісними центрвми МВС, дозволить громадянам самостійно обирати, де зручніше отримати ту чи іншу послугу.

Перейти до вмісту