Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цього тижня завершується реєстрація учасників на Шкільний громадський бюджет Полтавської області

Учні шкіл Полтавської області проведуть два дні у таборі під Кременчуком. Там для них організують безкоштовний семінар-тренінг.

Учасниками можуть стати учні віком від 14 до 18 років, які навчаються у школах Полтавської області та мають ідеї як покращити життя громад, повідомили в Інвестиційному відділі Полтавської облради.

Тренінг відбудеться 7-8 вересня у ДЗОВ “Ерудит” (Кременчуцький р-н, с. Потоки, вул. Освітня, 1). Реєстрація відкрита до 3 вересня включно. Кількість місць обмежена.

Два дні поспіль молодь практикуватиме писати проєктні заявки, працюватиме в команді під керівництвом досвідчених фахівців Ради Європи в Україні, обмінюватиметься досвідом з однолітками з усієї області.

Організовують семінар Полтавська обласна рада за сприяння Ради Європи в Україні, Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування», Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.

Програма Шкільного громадського бюджету на Полтавщині діє з 2019 року. Завдяки цьому школярі долучаються до формування місцевих бюджетів. У 2019 році молодь подала 160 проєктів, а у 2020 році – 112 проєктів.

Перейти до вмісту