Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цього року на Полтавщині відремонтували 25 км дороги Полтава-Красноград

Майже 25 км верхнього шару асфальтобетону цього року влаштували на автодорозі Р-11 Полтава-Красноград. Роботи виконані в рамках поточного середнього ремонту від автодороги М-03 Київ-Харків до Карлівки.

Паралельно на км 25+850 – 32+550 триває капітальний ремонт. На ділянці км 32+550 – 45+928 завершено аукціон на визначення підрядної організації, яка буде відновлювати останню ділянку дороги в межах Полтавської області, повідомили у Службі автомобільних доріг у Полтавській області. 

На цій дорозі з часу її будівництва (1958-1961 роки) жодного разу не було поточного чи капітального ремонту. У зв’язку з обмеженим фінансуванням проїзд забезпечувався шляхом проведення ліквідації ямковості. Протягом 60 років експлуатації дорога вичерпала свій технічний ресурс і тепер не витримувала сучасних навантажень. Щороку руйнування покриття лише збільшуються, відтак необхідно збільшувати фінансування для підтримання проїзного стану дороги. Враховуючи ці фактори Службою автодоріг було прийнято рішення оновити дорогу по максимальній протяжності.

Перейти до вмісту