Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Тренер “Ворскли” вкрай незадоволений грою найбільш високооплачуваного футболіста клубу

За 30-річного Адерінсола Есеолу “Ворскла” заплатила шестизначну суму, але він поки жодного разу не виходив на поле.

Своє невдоволення головний тренер полтавців Юрій Максимов висловив на післяматчевій пресконференції після перемоги над “Львовом”.

“Чесно, взагалі незадоволений цим футболістом. Розраховували на нього, але на тренуваннях… Не хочеться говорити”, – розповів фахівець.

Слід зазначити, що за інформацією футбольного агента Олександра Панкова, за 30-річного футболіста “Ворскла” заплатила шестизначну суму, а сам Есеола – найбільш високооплачуваний гравець в полтавській команді.

Есеола народився 28 червня 1991 року в Житомирі в родині українки та нігерійця. Вихованець команди «Полісся» (Житомир). Перший тренер — Віктор Шиманський. У 2004—2008 роках займався у спортивній школі київського «Арсеналу». Після закінчення навчання в ДЮСШ грав за ЦСКА (Київ) у Другій лізі.

У 2009 році запрошений в «Динамо», в якому грав за дубль. У період з 2010 по 2013 роки виступав в італійській Серії D у складі клубів «Віртус» (Соверато), «ГінтерРеджіо-Кальчо» (Реджо-Калабрія), «Вібонезе-Кальчо» (Вібо-Валентія) та «Ізола-ді-Капо-Риццуто».

Перейти до вмісту