Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Посвята в першокурсники: як і коли Полтавські виші вітатимуть студентів

Новий навчальний рік стартує вже за два дні. Після довготривалого дистанційного навчання студенти повернуться до університетських аудиторій. Як заклади вищої освіти зустрічатимуть студентів – далі в матеріалі.

У Полтавському державному аграрному університеті 1 вересня о 8.00 відбудеться вступна лекція на тему “Україна: 30 років успіху”. Після неї запланована посвята в студенти для першокурсників. На 16.00 вступників запрошують на неформальну посвяту, а ввечері на них чекає святкова дискотека.

Церемонія посвяти першокурсників у студенти в Полтавському державному медичному університеті пройде в ПЦ “Листопад” 1 вересня о 10.00. На захід запрошені представники обласної та міської влади, духовенство. Також на цей день в університеті запланований перший урок, приурочений до ювілею навчального закладу.

Полтавський університет економіки й торгівлі запрошує першокурсників та їх рідних в актовий зал на урочисту посвяту в студенти 31 серпня об 11.00.

День Першокурсника в Полтавському Юридичному Інституті НЮУ ім. Я. Мудрого відбудеться 1 вересня о 9.00. У програмі свята привітання першокурсників Директором інституту та керівництвом Полтавської обласної Ради. Після цього вступники урочисто приймуть Клятву Першокурсника та познайомляться з кураторами академічних груп. На святі буде облаштована фотозона. 

У Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка посвята у першокурсники відбудеться 31 серпня о 10:00 біля навчального корпусу №2.

 

 

 

 

Перейти до вмісту