Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Постійно проводимо модернізацію навчальних закладів області, – Олег Синєгубов

Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» минулого року у місті Заводське відкрили новий корпус опорної школи № 1, на будівництво якого чекали 10 років.

Про це повідомили в Полтавській ОДА.

«Діти мають отримувати якісні освітні послуги в комфортних умовах. Саме тому в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» постійно проводимо модернізацію навчальних закладів області. Минулого року ми відремонтували 5 шкіл. Одна із них – опорна школа №1 у місті Заводське. В результаті будівництва створено 500 нових навчальних місць. У школі є інтерактивні дошки, швейні машинки, сучасні верстати для трудового навчання, 3D-принтери, STEM-лабораторія», – розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, в межах виконаних робіт впорядковано фасад, дах, влаштовано внутрішні інженерні мережі (електропостачання, вентиляція, опалення, водопровід і каналізація), зроблено внутрішнє опорядження приміщень та забезпечено благоустрій території.

Цього року в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» проводиться реконструкція 6 шкіл і 3 дошкільних закладів. Уже завершені роботи в Лубенському ДНЗ №9 «Берізка».

Перейти до вмісту