Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На самовільну прибудову до приміщення Полтавського кооперативного коледжу наклали арешт

Полтавська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом самовільної прибудови до приміщення Полтавського кооперативного коледжу, розташованого на вул. Небесної Сотні. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 3 ст. 197-1 КК України (самовільне будівництво будівель або споруд).

У рамках досудового розслідування за клопотаннями слідчого, погодженими з прокурором, Октябрським районним судом Полтави на прибудову у дворі навчального закладу та тимчасову споруду у вигляді металевих конструкції, розміщену впритул до фасаду коледжу, накладено арешт з позбавленням права відчуження, розпорядження та використання.

Про це повідомили у Пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться судово-мистецтвознавчі та будівельно-технічна експертизи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Полтавським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

До відома: розпорядженням голови Полтавської обласної державної адміністрації від 16 липня цього року затверджено Перелік об’єктів культурної спадщини, до якого внесено приміщення Полтавського кооперативного коледжу. Будівля отримала статус щойно виявленого об’єкта історії та архітектури – Торгівельний будинок.
фото ілюстративне

Перейти до вмісту