Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 10 серпня обіцяють спекотну, проте дощову погоду

У вівторок, 10 серпня, на території Полтавської області обіцяють дощову погоду. Температура повітря вдень підвищиться до +30 градусів.

“Короткочасні грозові дощі 10 серпня через діяльність атмосферного фронту та, так званої, лінії сходження (жовтенька з “колючками”), вздовж якої сходяться вітри різних напрямків і зростає ймовірність дощу, випадатимуть нерівномірно. Протягом дня найсвіжішим залишиться Захід України, +23+27 градусів, на Півдні та Сході переважатиме спека, +28+33 градуси.На решті території очікується завтра +26+30 градусів”, – повідомила синоптик Наталка Діденко у фейсбуці.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтавській області у вівторок очікується короткочасний дощ та гроза. Денна температура повітря досягатиме +28+30 градусів. Вночі температура знизиться до +17+19 градусів. Вітер – північний. 3-8 м/с.

“Тиждень загалом опиниться в полі підвищеного атмосферного тиску, антициклональному, тому серйозні опади – навряд. Найближчі вихідні, 14 серпня, на Маковія, та 15 серпня обіцяють в Україні чудову погоду – сонечко, білі хмарки, комфортну температура повітря, не вищу +24+30 градусів”, – додала Наталка Діденко.

Фото: depositphotos

Перейти до вмісту