Ви тут:
Суспільство Україна 

На острові Зміїний відбулись спільні навчання морських піхотинців і спецназівців

Під час робочої поїздки до Миколаївської та Одеської областей 9 серпня Президент України Володимир Зеленський відвідав острів Зміїний у Чорному морі, де спостерігав за складовою командно-штабних навчань за участю командування об’єднаних сил Збройних Сил України.

Під час навчань морські піхотинці та групи спеціального призначення за підтримки авіації й надводних сил відпрацьовували посилення охорони та оборони острова Зміїний, повідомили в Офісі Президента.

Українські військові успішно протидіяли морському десанту умовного противника, знищували ворожі судна та відбили потенційні спроби агресора захопити український острів.

“Приємно, що ці військові навчання проходять і на нашому українському острові Зміїний. На такому рівні вони тут ніколи не були. Це свідчить про те, що ми розуміємо, у який час живемо, з ким ми боремося”, – зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також: Під час робочої поїздки на острів Зміїний Президент представив новопризначених командувачів у ЗСУ

Президент наголосив, що Україна має потужну армію, яка готова захищати нашу країну, нашу державність і суверенітет на кожній частині незалежної української землі.

Фото: Офіс Президента

Перейти до вмісту