Ви тут:
Суспільство Україна 

На Хрещатику, на Дніпрі і в Чорному морі: у День Незалежності України відбудеться великий військовий парад

24 серпня, у День Незалежності України, відбудеться великий військовий парад, в якому візьмуть участь представники усіх сил сектору безпеки та оборони країни.

Парад відбудеться у Києві на Хрещатику, на Дніпрі, в Одесі та Чорному морі. Про це розповів Президент України Володимир Зеленський під час презентації концепції святкування 30-річчя Незалежності у рамках Всеукраїнського форуму “Україна 30. Імідж України”.

“У 1991 році ми усією країною обрали незалежність. А через 23 роки зрозуміли, що бути вільними, недостатньо її проголосити. Потрібно бути готовими захищати свою незалежність. Нашу готовність покаже великий військовий парад 24 серпня. Вперше за 30 років Незалежності України заплановані заходи за участі представників і техніки усіх сил сектору безпеки і оборони України та країн-партнерів. На Хрещатику, на Дніпрі, в Одесі, в Чорному морі покажемо нашу гордість – тих, хто готовий захистити Україну на суші, на воді і в повітрі”, – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, напередодні, 23 серпня в усіх обласних центрах України підійматимуть державні прапори. А в Географічному центрі України відкриють Монумент Єдності.

ФОТО: Апостроф

Перейти до вмісту