Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Хокеїст “Кременчука” забив гол за молодіжну збірну України

Збірна України U20 зазнала поразки від юніорської команди Білорусі в першому матчі на міжнародному турнірі в Броварах.

Як розповіли у ХК “Кременчук”, збірна України U20 зазнала поразки від юніорської команди Білорусі в першому матчі на міжнародному турнірі в Броварах.

Уже в першому періоді українці пропустили дві шайби від опонентів – голи до свого активу записали Алєксандр Муромцев і Данііл Карпович.
Ця тенденція продовжилась і в наступному ігровому відрізку. На екваторі другої 20-хвилинки рахунок зустрічі вже становив 4:0 на користь білоруської команди. Перервати серію пропущених шайб зумів Данило Царьковський, який закинув снаряд у ворота опонентів за 30 секунд до кінця другого періоду.

Читайте також: Нагородили кращих полтавських призерів та учасників Олімпійських ігор у Токіо

У третьому ігровому відрізку підопічні Олександра Бобкіна зуміли повернутись у гру та скоротити відставання. На 49-й хвилині українці пропустили вп’яте, однак уже за 50 секунд відіграли цей гол – відзначився Денис Бородай. А вже на 54-й хвилині Гліб Варава (“Кременчук”) зменшив розрив до двох пропущених шайб. Попри таку активну кінцівку, на більше українських гравців не вистачило – рахунок так і залишився 3:5 на користь білорусів.

Зазначимо, що наступний матч збірна України проведе 28 серпня. У заключній грі на турнірі колектив Олександра Бобкіна зіграє проти команди Угорщини U20.

Перейти до вмісту