Ви тут:
Відео Суспільство 

Гурт KAZKA презентував нову пісню, що стала головним саундтреком до українського серіалу

Гурт KAZKA презентував нову пісню “Цілувати тебе”, яка стала головним саундтреком до серіалу “Моя улюблена Страшко”. Нова композиція продовжує історію та тему пісні “Красива серцем”, присвячену боротьбі із булінгом та хейтом у соцмережах.

Тоді ж фронтвумен гурту Олександра Заріцька запустила однойменний челендж у Instagram. Користувачі соцмережі під хештегом #КрасиваСерцем розкрили свої історії пов’язані із цькуванням у житті та шляхами вирішення проблеми.

“Коли ми розпочали роботу над головною піснею серіалу, у нашої команди народилось дві композиції, які вийшли напрочуд гарними та транслювали емоції головної героїні.  До якогось моменту ми не могли обрати той єдиний трек, тому разом із продюсерами серіалу вирішили залишити обидва. Якщо перша пісня, «Красива серцем», про силу всередині кожного з нас, то “Цілувати тебе” – історія про вразливе, але водночас і найсильніше відчуття – любов. Любов до людей, навколишнього світу та коханої людини”, – поділилась Олександра Заріцька.  

Робота над саундтреком справжній експеримент для KAZKA, адже за звучанням трек відрізняється від попереднього репертуару гурту. Хоча пісня залишається у поп-жанрі з елементами електро-фолку, “Цілувати тебе” звучить більш широко та відкрито.
“Створення цієї пісні ми сприйняли як челендж. Зазвичай група працює із зовсім іншим саундом, але попри це ми, як нам здається, не загубили себе. За традицією під час створення мелодії використовували українські народні інструменти та музичні мотиви у сучасному прочитанні. Наприклад, у пісні «Цілувати тебе» можна почути звуки такого інструмента як дудук”, – додала співачка.
Нагадаємо, серіал “Моя улюблена Страшко” –  адаптація всесвітньо відомого колумбійського серіального формату “Betty la fea” або “Ugly Betty№, який свого часу став найуспішнішою теленовелою в історії, що підкорила більш ніж 180 країн світу.
Перейти до вмісту