Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Голова Полтавської обласної ради з робочим візитом відвідав Нехворощанську громаду

27 серпня голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький здійснив робочу поїздку до Нехворощанської сільської територіальної громади.

Разом з головою громади Віктором Дубовичем, його заступниками Ольгою Хоменко та Зоєю Короленко, депутатом Полтавської міської ради Олександром Удовіченком, Олександр Біленький оглянув опорний заклад «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Нехворощанської сільської ради Полтавської області».

Про це повідомляє сайт Полтавської обласної ради.

Директор Тетяна Грицай ознайомила присутніх з матеріально-технічною базою школи, представила реконструйовані їдальню та харчоблок, подякувала гостям із Полтави за допомогу та підтримку. Зокрема, у двох кабінетах закладу коштом Олександра Біленького були встановлені учнівські парти, Олександр Удовіченко придбав для потреб освітян мультипроектор і ноутбук.

Потому голова обласної ради та керівники громади взяли участь у традиційній серпневій педагогічній конференції.

«Ми живемо у період реформ, зокрема й в освітній галузі, що вимагає від вас, педагогів, постійного підвищення кваліфікації, високого рівня особистих знань і навичок, аби йти в ногу з часом. Нині діти повинні виховуватися на засадах патріотизму і знати, що таке Україна і її незалежність, яку високу ціну за неї платять наші солдати на Сході. Скоро для вас розпочнеться своєрідна «посівна кампанія», тож засівайте дитячі серця зернами знань, добра, любові до рідного краю. Бажаю всім закладам громади вдалого старту у новому навчальному році, благополуччя і стабільного розвитку», – побажав освітянам Олександр Біленький.

Зі свого боку заступник голови Нехворощанської сільської територіальної громади Ольга Хоменко подякувала голові обласної ради за ініціативи, які дозволяють жителям громади реалізовувати певні ідеї. За її словами, завдяки участі в проєктах обласної ради у Нехворощі працюватиме екологічний клас, у Соколовій Балці буде облаштовано зону відпочинку, в село Маячка придбано меблі.

Також в межах робочої поїздки до Нехворощанської сільської територіальної громади Олександр Біленький оглянув хід реконструкції медичного закладу в Нехворощі.

Перейти до вмісту