Ви тут:
Культура Суспільство 

Два унікальних open-air концерти відбудуться на півдні України

За підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України й Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти до 30-річчя Незалежності України в Одесі та Одеській області відбудеться серія музично-мистецьких акцій просто неба із мультимедійним супроводом.

А саме, 19 серпня 2021 року в Одесі та 29 серпня 2021 року в Білгород-Дністровському всі охочі зможуть почути віртуозне виконання класичних музичних шедеврів та побачити потужне візуальне рішення у вигляді світлових ефектів.

Автор концепції Олексій Ботвінов – всесвітньовідомий піаніст, засновник і президент міжнародного фестивалю Odessa Classics, який зазначає: “Вдала візуалізації класики, підвищує градус глядацьких емоцій за допомогою відео- та світлових ефектів та може стати своєрідним поштовхом для відродження інтересу до класичної музики, особливо серед молоді, а формат open-air, дозволяє створити вражаюче, натхненне дійство”.

Музичний супровід під час акцій здійснюватиме Національний одеський філармонійний оркестр під керівництвом народного артиста України Хобарта Эрла. 

Оркестр виконає як твори відомих українських композиторів – Миколи Лисенка, Петра Чайковського, Мирослава Скорика, Яна Фрейдліна, кримсько-татарського композитора Алемдара Караманова, так і твори авторів світової музичної спадщини – Вольфганга Моцарта, Сергія Рахманінова та Фредеріка Шопена.

Обидва концерти можна буде побачити безкоштовно.

Посилання на подію: https://www.facebook.com/events/848767985764667

Перейти до вмісту