Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До полтавських рятувальників завітали представники Фонду Об’єднання пожежних Нідерландів

3 серпня до Головного управління ДСНС України у Полтавській області з дводенним візитом завітали колеги із Королівства Нідерландів.

Начальник Головного управління Володимир Салогуб, голова Фонду Об’єднання пожежних Нідерландів ван Хоофт Йоганнес Антоній Якобус Марія та представник Фонду Зігенхорн Ерік Губертус Антоній обговорили подальшу взаємодію та співробітництво, повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Полтавській області.

“Минулого року завдяки благодійному фонду наших іноземних колег кременчуцькі рятувальники отримали спеціальний захисний одяг та взуття, а співробітники Відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення отримали водолазне обладнання та спеціальне спорядження. Хочу подякувати міжнародним партнерам за підтримку наших пожежно-рятувальних підрозділів. Домовились про подальшу тісну та ефективну співпрацю”, – зауважив Володимир Салогуб.

Представники Фонду Об’єднання пожежних Нідерландів подякували керівництву Головного управління за гостинність та поділилися враженнями від роботи полтавських рятувальників.

“У вас працюють справжні професіонали”, – резюмували нідерландські колеги.

У рамках візиту до Головного управління іноземні гості відвідали пожежно-технічну виставку, де ознайомилися з історією пожежної охорони, технічними засобами, які використовували вогнеборці для ліквідації надзвичайних ситуацій, речами, які стали причинами пожеж. Також, представники Фонду оглянули зал Чорнобильської слави та ознайомилися з експозицією героїв пожежної охорони, які брали участь у ліквідації найбільшої в історії людства техногенної катастрофи.

 

Перейти до вмісту