Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

До платформи “Всеукраїнська школа онлайн” підключені понад 30 тисяч учнів Полтавщини

“Всеукраїнська школа онлайн” – платформа для дистанційного навчання учнів 5-11 класів, де зібрані навчальні матеріали та онлайн-уроки з 18 предметів. Розрахована на навчання учнів середньої та старшої школи.

До цієї платформи нині підключено 558 закладів загальної середньої освіти. Про це на стратегічній сесії з цифрової трансформації шкільної освіти у Миколаєві розповів заступник голови Полтавської ОДА Ігор Панченко.

“Нині в регіоні до платформи підключено 7500 вчителів, понад 30 000 учнів, 100% учнів та вчителів 5-11 класів у 42 закладах загальної середньої освіти. Для того, щоб досягти таких результатів ми провели моніторинг техніко-технологічної готовності закладів освіти до впровадження дистанційного навчання, комплексне навчання та додаткові тренінги, сесії для відповідальних осіб, сформували дашборд закладів, що впроваджують сервіси платформи, забезпечили постійну підтримку представників закладів загальної середньої освіти”, – зазначив на своїй сторінці у фейсбук Ігор Панченко.

Читайте також: Платформою “Всеукраїнська школа онлайн” на Полтавщині користуються 100% шкіл, – Артур Селецький

Довідково. Платформа доступна для учнів 5-11 класів. Навчальні матеріали розміщені з 18 предметів: історії України, алгебри, алгебри і початки аналізу, англійська мова, біології, біології й екології, всесвітньої історії, географії, геометрії, зарубіжної літератури, математики, мистецтва, основ правознавства, природознавства, української літератури, української мови, фізики й хімії.

Перейти до вмісту