Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань бюджету та управління майном

2 липня о 10:00 розпочалося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном.

Як повідомили у Полтавській обласній раді, до проєкту порядку денного включено питання:

1. Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

2. Про укладення контракту з директором Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка, яка пройшла конкурсний відбір.

3. Про внесення змін у додаток до Стратегії розвитку Полтавської області на 2021 – 2027роки «План заходів з реалізації Стратегії розвитку Полтавської області на 2021 ‒ 2023 роки.

4. Про затвердження переліку об’єктів, на які у 2021 році будуть спрямовані кошти обласного бюджету, відповідно до Обласної програми «Питна вода Полтавщини» на 2011 – 2020 роки, термін дії якої продовжено до 31.12.2021.

5. Про внесення змін до Обласної програми «Питна вода Полтавщини» на 2011 – 2020 роки, термін дії якої продовжено включно до 2021 року.

6. Про внесення змін до Комплексної програми поводження з твердими побутовими відходами у Полтавській області на 2017 ‒ 2021 роки.

7. Про затвердження Програми зайнятості населення Полтавської області на 2021 ‒ 2023 роки.

8. Про внесення змін до регіональної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2021 ‒ 2027 роки.

9. Про внесення змін до Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2021-2027 роки.

10. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 року.
– Про стан виконання Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 року за І півріччя 2021 року.( рекомендації постійної комісії від 04.06.2021)

11. Про Програму поводження з побічними продуктами тваринного походження та забезпечення діагностики і оперативного виявлення збудників інфекційних хвороб, спільних для людей і тварин, на території Полтавської області на 2021-2025 роки.

12. Про пооб’єктний перелік робіт з інвентаризації земель запасу лісового фонду, витрати щодо яких підлягають компенсації за рахунок коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.

13. Про внесення змін до обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2021 – 2024 роки.

14. Про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2021 році.

15. Про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2018 ‒ 2020 роки.

16. Про надання дозволу Полтавському обласному комунальному виробничому підприємству теплового господарства «Полтаватеплоенерго» на внесення змін в умови кредитування по кредитному договору №1211/2020/ПОД-МСБ від 30.07.2020 в частині зміни переліку обладнання, що надано в якості забезпечення по кредитному договору з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ АКЦІОНЕРНИМ БАНКОМ «УКРГАЗБАНК».

17. Про надання дозволу Полтавському обласному комунальному виробничому підприємству теплового господарства «Полтаватеплоенерго» на придбання транспортних засобів через фінансовий лізинг з АТ «Укрекісмбанк».

18. Про надання попередньої згоди на безоплатне прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області цілісного майнового комплексу регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський».

19. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Лубнитеплоенерго».

20. Про повернення в управління обласної ради ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВОГО ГОСПОДАРСТВА «ЛУБНИТЕПЛОЕНЕРГО».

21. Про передачу в управління обласній державній адміністрації Комунального закладу Полтавської обласної ради «Спортивний центр Полтавщини».

22. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

23. Про надання згоди на прийняття цілісного майнового комплексу Зіньківської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гандболу імені В.П. Літвішка Зіньківської міської ради Полтавської області у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

24. Про внесення змін до рішення обласної ради від 09 квітня 2021 року № 151 «Про приймання-передачу об’єкту «Центр надання послуг в м. Полтава» у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

25. Про попередній розгляд проєкту рішення «Про затвердження переліку підприємств, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню області».

26. Про внесення змін до складу комісії з реорганізації обласного комунального підприємства «Кіновідеопрокат».

27. Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо врегулювання деяких питань у сфері податкового законодавства.

Розгляд поточних питань, листів та звернень

28. Про лист КП ПОР «Полтававодоканал» щодо надання погодження на зменшення розміру відрахувань частини чистого прибутку за І квартал 2021 року на суму капітальних видатків, спрямованих на аварійно-ремонтні роботи капітального характеру каналізаційного колектору «ГРЛ» д. 900 по вул. Космічна в с. Яр.

29. Про лист державної спеціалізованої художньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішні» імені Василя Кричевського щодо виділення коштів з обласного бюджету.

30. Різне.

Перейти до вмісту