Ви тут:
Спорт Суспільство ТОП-новина 

Україна завершила Євро-2020 розгромною поразкою від Англії

Підопічні Андрія Шевченка нічого не змогли протиставити англійцям.

Історичний чвертьфінал чемпіонату Європи з футболу – 2020 подарував українцям протистояння з грізною збірною Англії. На жаль, команда Шевченка завершила його з негативним результатом, причому перемогу чемпіонів світу 1966 року під сумнів не можна навіть ставити.

Читайте також: Україна – Англія: як підтримують «синьо-жовтих» на головній фан-зоні Полтави

Англійці відкрили рахунок досить швидко: вже на 4-й хвилині Стерлінг розрізав лівий фланг українців, а Кейн проштовхнув м’яч повз Бущана – 1:0. Через десять хвилин хороший момент мав Яремчук, однак Пикфорд врятував англійців.

Після перерви активність Англії перетворилася на розгром «синьо-жовтих». Почалось все з Шоу, який подав зі штрафного на лівому фланзі точно на голову Магуайру. Згодом все той же Шоу від лицьової на лівому фланзі виконав подачу на Кейна у воротарський майданчик. Нарешті, Маунт з кутового на правому фланзі закрутив прямо в голову Хендерсону – 4:0.

Таким чином Англія виходить до півфіналу Євро-2020, де зіграє з головною сенсацією турніру – Данією. Матч відбудеться 7 липня на легендарному «Вемблі». На день раніше свій матч зіграють Італія та Іспанія.

Своєю чергою Україна вийшовши до чвертьфіналу Євро досягла найбільшого успіху у своїй історії.

Перейти до вмісту