Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді відбувся екофестиваль

14 липня біля культурно-громадського центру пройшов екофестиваль.

Організувала захід ГО “Суспільний проект “Еколтава”, з якою Пирятинська громада підписала Меморандум про співпрацю задля досягнення спільних цілей в проєкті “Роз’яснювальна кампанія у сфері поводження з відходами”, що фінансується в рамках Глобального проєкту GIZ “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”, повідомили у Пирятинській міськраді.

На заході виступила координаторка проєкту Марина Садкіна, яка подякувала пирятинцям, що долучаються до місії – робити планету чистішою від сміття.

“Ми будемо працювати над концепцією поводження з відходами. І хочу звернутися до кожного з проханням бути свідомими. Тільки спільно ми зможемо звільнити нашу громаду від сміття та зберегти її природу”, – зазначив міський голова Андрій Сімонов.

На відвідувачів заходу чекали різноманітні локації: стрільба з лука, перетягування линви, метання списа, віртуальної реальності та інформаційні буклети, представлені сонячні батареї. Крім цього, був розіграш подарунків у лотереї, також присутні отримували призи за правильні відповіді вікторини. Нагороди отримали учасники проєкту, які долучились до прибирання локацій, – представники Березової Рудки, Нових Мартиновичів, Грабарівки, Дейманівки та Пирятина. Наймолодша учасниця прибирання Даша Ящик також отримала відзнаку.

Фото: Пирятинська міськрада

Перейти до вмісту