Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді перевіряють кіоски: в одному із павільйонів продали зіпсований продукт

20 липня у Пирятинській громаді розпочали перевірки санітарного стану торгових об’єктів.

Як повідомили у Пирятинській міській раді, комісія у складі представників Держпродспоживслужби, поліції та фахівців міської ради розпочала перевірку санітарного стану торгових об’єктів Пирятинщини.

Першим оглянули павільйон на автостанції, де в одному з кіосків нещодавно було продано зіпсований продукт чоловікові. За результатами перевірки встановлено, що протягом останньої доби в торговому об’єкті було проведено прибирання, продавці одягнені в засоби захисту, та все ж недоліки присутні. Зокрема, продукція немаркована та без відповідних супроводжуючих документів, реалізація деяких продуктів харчування здійснюється не з холодильних камер, а з прилавків.

Також начальник Пирятинського районного управління Держпродспоживслужби Юрій Шніт зазначив, що кіоск, де було реалізовано зіпсовану продукцію, призупинив діяльність. Також було складено три адмінпротоколи.

“Всім суб’єктам господарювання в зазначеному павільйоні дано термін до 25 липня надати медичні книжки та зареєструвати підприємницьку діяльність. Якщо кіоски та реалізації продукції не будуть приведені до належного санітарного стану, то діяльність павільйону буде призупинена”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Пирятинська міськрада

 

Перейти до вмісту