Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У полтавському Центрі Дія облаштували кімнату для родин із дітьми

Повноцінно вона запрацює із перших днів відкриття Центру.

Оглянули першу в Полтаві кімнату для родин у ЦНАПі нової формації Центр Дія заступник голови Полтавської ОДА Катерини Рижеченко та партнери й меценати, які долучилися до реалізації проєкту, повідомили у Полтавській ОДА.

“Дана ініціатива реалізовується у підтримку вектору програм Першої  Леді Олени Зеленської. Створення і в перспективі відкриття першої кімнати для родин із дітьми у ЦНАПі нової формації – це приклад соціально-відповідального проєкту, продиктованого вимогами часу. Він реалізовується і втілюється в життя за підтримки представників місцевого бізнесу, – зауважила заступник голови ОДА Катерина Рижечеко, – актуальність і важливість цього проєкту очевидна. Адже, отримуючи адміністративно-соціальні послуги в ЦНАПІ, батькам не доведеться перейматися: де погодувати малюка, сповити, переодягти, залишити. Для цього функціонуватимуть простори для комфортного перебування з дітьми при отримані послуг чи перебуваючи разом із чадом у справах. Кімната для родин із дітьми – це дружній до батьків куточок, де в затишку та комфорті можна задовольнити всі потреби”.

Кімната укомплектована кріслом, стільцем для годування, столиком для сповивання, підігрівачем для пляшечок, оснащена бойлером, що забезпечить безперебійну наявність гарячої води для гігієни, укомплектована диспансером та дзеркалом. Окремим блоком є популяризація сервісу єМалятко.

Ідеєю створення кімнат для осіб із дітьми та дитячих куточків уже зацікавилися громади області, у яких функціонують ЦНАПи.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту